Avaruudet

Ihminen kutistunut maapallonsa kanssa pieneksi hituseksi universumissa tuhoon tuomitun maailmansa kanssa onko sillä merkitystä tapahtuuko se sadan vai miljardin vuoden päästä Kenelle on kenelle ei mutta periaatteessa Ehkä sitä satasta voidaan siirtää tuonnemmaksi Jäljelle jää sen merkityksen löytäminen tästä ja nyt Kääntyminen sisäänpäin Sisäavaruuteen Sitten huomaat että se on suuri hotelli jossa sinulla on käytössäsi vain yksi huone Tietoisuus Sinusta alkaa tuntua että kaikista muista huoneista nähdään sinun huoneeseen mutta itse et voi nähdä niihin Löydät sieltä huoneesta kyllä kaikenlaisia ihmeellisyyksiä Et saa niistä kuitenkaan pitävää otetta Ne ovat kuin vettä jota voit käyttää mutta haihtuvaa kuin kosteus ihollasi Olet apina joka yrittää löytää radio-ohjelman laitteen sisältä Paljon on saatu selville ei vielä sitä paljonko selvitettävää on jäljellä Alkuoletuksissa tarvitaan nöyryyttä joka näyttää olevan vaikeaa Erityisesti niille joilla on suurin valta ja voima vaikuttaa asioihin Jos tämän sisäavaruuden voisi rajoittaa aivoihin Sekin johtaa umpikujaan: jos aivomme olisivat niin yksinkertaiset Että ymmärtäisimme ne Me olisimme niin tyhmiä Että emme ymmärtäisi niitä Ja jos laajennamme tämän ulkoavaruuteen emme pääse ainakaan sen helpommalla Silti kaiken sen mitä ihmisen on mahdollista käsittää hänen on syytä käsittää Sillä vähempi on sen kieltämistä että on ihminen Vielä enemmän elää sen käsityksensä mukaan Olla valmis erehtymään ja korjaamaan erehdyksensä Tarkistamaan paikkansa suhteessa kaikkeen ja kaikkiin Luopumaan raskaista suojakilvistä jotka tekevät elämän kankeaksi Silläkin uhalla että ihoon tulee helpommin naarmuja Jopa haavoja Mutta siihen ”meidät on kutsuttu” Kutsuja jääköön jokaisen itsensä arvioitavaksi


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: