Pitääkö tämäkin tehdä?

 Jääkaapin nimi on Korrekti. Se aukeaa automaattisesti otuksen lähestyessä sitä. Eikä siinä kaikki: kasvojentunnistusohjelman avulla se käy läpi lähestyjän mielihalut ja onnistuu suurella todennäköisyydellä siirtämään oikean tuotteen laajasta sisällöstään tyrkylle, esimerkiksi kaikki kaksitoista olutmerkkiä, kun ulkolämpötila ylittää lähestyjän hikoilukynnyksen. Jos otus lausuu vielä tuotemerkin nimen, robottikäsi ojentaa sen olkaahyvätoivotuksin. Korrekti on jatkuvasti yhteydessä kauppaliikkeisiin, joista sisältö täydennetään kuljetuspalvelulla. Otus ei ole kuitenkaan täysin tyytyväinen Korrektin palveluun: välillä hän ei oikein tiedä mitä haluaisi. Siksi hän haluaa kehittää jääkaappia pitemmälle: sen tulisi vapauttaa hänet haluamisen vaivasta. Aivotutkimus on ottanut otuksen huolen jo asiakseen: tempun voisi tehdä aivoimplantin avulla.(Viite: viikon 14 krapusanat korrekti, jääkaappi, temppu

https://susupetalsanat.wordpress.com/2022/04/03/temppuja/#comments)

 

 

 


12 responses to “Pitääkö tämäkin tehdä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: