Mielipiteiden vaihtoviikot

 Postimerkkien tilalle tulivat mielipiteet. Niistä tehtiin kokoelmia ja vaihdettiin kuin postimerkkejä aikoinaan. Huutokauppaa käytiin erityisillä sometileillä. Erityisen suositut mielipiteet sisälsivät paljon ärinää. Sen sijaan uskoa tulevaisuuteen ja ystävällisyyttä sisältävät mielipiteet olivat vaihtoarvoltaan aika heikkoja. Sellaisia saattoi joutua antamaan kymmenenkin yhdestä kunnon ärinästä. Pörssiarvoon vaikuttivat tietysti myös uutiset. Mielipiteiden tärkein ajatushautomo olivat sohvat, joihin kokoonnuttiin seuraamaan elämää TV:n välityksellä. Jos uutisissa esiityi paljon sanoja sähkön ja bensan hinnasta sekä lakoista, niin ärinän arvo nousi. Jopa sota jossakin päin maailmaa saattoi vaikuttaa mielipidemarkkinoihin. Eilinen kurssisuhde mielipiteistä ”kaikki on perseestä” vs ”maailma on kaunis ja hyvä elää” oli yhden suhde yhdeksään.(Viite: viikon 38 krapusanat Viikon 38 krapusanat ovat ärinä, sohva. vaihtaa.

Krapu on tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää.

https://susupetalsanat.wordpress.com/2022/09/18/kennelimist-tunnelmaa/#comments)

 

 

 
9 responses to “Mielipiteiden vaihtoviikot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: