Suuri Aavistaja

 

 

 

Kartanon herralla on maine hyvänä aavistajana. Hän puhuu etiäisistä, niistä hän tietää, koska on kotoisin Lapin selkosilta. Sieltä on peräisin myös kulta, jolla hän osti kartanon rappeutuneelta mahtisuvulta. Herran aavistelut eivät koske ulkopuolisen maailman tapahtumia, ihan vain kartanon maailmaa ihmisineen. Siitä maailmasta herralla on tietenkin paljon päätösvaltaa. Hän uskoo, että hänen aavistelunsa toimivat kartanon väelle vastustamattoman kohtalon tavoin, eivätkä he yhdistä sitä millään tavalla hänen päätösvaltaansa. Sekin riittää, että pitää häntä vain ovelana, mutta ei möläytä ääneen. Niin paljon herraa kiehtoo maine Suurena Aavistajana. Viimeksi hän kertoi aavistavansa, että uusi keittiöpiika saa lapsen noin yhdeksän kuukauden päästä.(Viite: viikon 40 krapusanat aavistaa, ovela, kartano. Krapu on otsikko mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää.

https://susupetalsanat.wordpress.com/2022/10/02/haadeksen-hupakot/#comments)

 

 

 
7 responses to “Suuri Aavistaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: