Piano

 Tirkkosella keitti: kukaan jengistä ei joutanut. Piano piti saada alakertaan, hän oli luvannut rouvalle tehdä sen tähän iltaan mennessä. ”No onhan tässä koko vuosi käyty punttisalilla, nyt on aika katsoa sen anti. Eiköhän sadan kilon maastavetosarjoilla ole kehittynyt sen verran bodia, että porras kerrallaan yhden pianon saa alas.” Tirkkoska oli vastaan moista yritystä ja lupasi lykkäystä siihen saakka, kun kavereita joutaisi avuksi, mutta Tirkkonen sanoi, että luvattu mikä luvattu, se siirretään nyt tai ei koskaan.

Tirkkosilla mies istuu pyörätuolissa ja katselee formulakisoja. Rouva joutui hankkimaan uuden pianon, sähkökäyttöisen. Sitä voi soittaa äänettä kuulokkeet korvilla. Tirkkonen ei siedä pianon ääntä.(viite: https://susupetalsanat.wordpress.com/2022/10/30/nukahtamisvaikeuksia/#comments

viikon 44 krapusanat apu, jengi, tuoli . Krapu on otsikko mukaan luettuna tasan 100 sanan teksti, ei enempää, ei vähempää.)

 

 

 
8 responses to “Piano

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: