Perinteistä ruokaa ja liikuntaa

 Pata on perinteinen keittiöastia, jolla valmistetaan pataruokaa. Se maistuu varsinkin näin syksyllä. Pataan vetäminen sen sijaan ei ole suotavaa; se on rikoslain alaista aktivitettia, jonka vaurioita korjataan plastiikkakirurgialla. Jos sellaista puuhaa haluaa harrastaa, se on sallittua nuoratussa neliössä. Siinä etsitään aukkoa vastustajan suojauksesta ja kun se löytyy, mätetään tiheä iskusarja tämän pataan, niin että hän kellistyy kanveesiin. Kolmas henkilö kehässä alkaa luetella numeroita. Jos hän ehtii kahdeksaan ennen kuin kaatunut ehtii tolpilleen, tämä julistetaan hävinneeksi tyrmäyksellä. Miksi ihmisen päätä sanotaan padaksi, on outoa. Onko kyse siitä, että ilmaisun takana piilee toive tehdä ihmisen päästä pataruokaa?Viite: viikon 46 krapusanat aukko, tiheä, pata. Krapu on otsikko mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää.

https://susupetalsanat.wordpress.com/2022/11/13/metslampi/#comments

 

 

 


10 responses to “Perinteistä ruokaa ja liikuntaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: