Ennen vihersiirtymää

 Minua kutitteli ajatus telttailusta Suomen vilkkaimmassa liikenneympyrässä. (En tosin tiennyt oliko se sallittua, mutta tuskinpa siitä giljotiiniin joutuisi.) Sähköautojen yleistyessä liikennettä uhkaa äänetön kevät, myös hajut uhkaavat hävitä. On korkea aika toimia. Löydän ympyrän läheltä Haagaa ja pujahdan rinkkoineni sisään. Tarjolla olisi puustoinenkin paikka, mutta haluan ehdottomasti lähemmäksi liikenteen atomsfääriä. Viritellessäni huonoja polttopuita makkaranpaistonuotiota varten, paikalle tupsahtaa mies rasvainen trasselitukko kädessä. Hänen Wartburgistaan on liikkumiselle tarpeellinen osa mennyt rikki, moottori käy siinä kaistatyömaan luiskassa ja kaksitahtinen fossiilinen tuoksuu nenään ihanasti. Trasselistukosta tulee hyvää syttyä nuotioon. Siinä sitten maistelemme mustaksi käristettyä makkaraa ja muistelemme menneitä hyviä aikoja, itäsaksalaisnostalgian maustein.Viite: Viikon 7 krapusanat ovat telttailu, giljotiini, syttyä. Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti. Haastetta ylläpitää susupetal:

https://susupetalsanat.wordpress.com/2023/02/12/miss-olit-kun/#comments

 

 

 


15 responses to “Ennen vihersiirtymää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: