Fossiili

 Tässäkö ovat askelmerkkini: piintyneet tavat helpottavat elämääni, kun ei tarvitse koko ajan miettiä mitä seuraavaksi. Samalla uteliaisuus vähenee ja alan suhtautua muutoksiin varauksellisesti, jopa vihamielisesti. Siitä onkin sitten lyhyt siirtymä, kun omat rutiinit muuttuvat laitoksen rutiineiksi. Kunhan ensin selviää saumakohdasta.

Tuijotan peiliä. Vaikuttavatko kasvoni kivettyneiltä, ovatko ne fossiilia, jossa elävä aines on korvautunut kivellä jo kymmenen tuhatta vuotta sitten? Vai ovatko ne elävä fossiili kuten siili; partakarvat törröttävät ympäri naamaa kuin siilin piikit. Kaikki ne rypyt ja juonteet…nehän ovat kuin QR-koodi, ruutukoodi, ryppykoodi. Ne sisältävät kolmeneljäosaa sadasta vuodesta elävää historiaa. Onko jossakin kamerassa sovellus, jolla sen saa auki?Viite: viikon 11 krapuhaaste on tällä kertaa kuva. Haastetta pitää susupetal. Krapu on otsikko mukaanlukien tasan sadan sanan teksti. https://susupetalsanat.wordpress.com/2023/03/12/armollista/#comments

 

 

 


14 responses to “Fossiili

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: