Monen auringon viikko

 Meidän vauva” on jo ”iso tyttö”, pitkän matkaa kolmannella vuodella. Hän istuu tyytyväisenä jalaksilla varustetussa vaunussa, joka on vetovaljain kiinni edellä hiihtävässä isässä. Heijaavan liikkeen vaikutus on unettava, Nalle pysyy valveilla kainalossa ja vartioi, että kaikki on hyvin. Aluksi Tuuli ujostelee, kun edellisestä näkemisestä on kulunut aikaa, mutta kun pääsee siitä yli, puheen pulinalla ei ole loppua. Kirjojen lukeminen ja Pipsa Possun katsominen ovat mieluista tekemistä.

Viikko Kiilopäällä, tuossa hiihtoniilojen paratiisissa, sujuu nopeasti. Nuorempien on lähdettävä jo aikaisemmin työ- ja opiskeluasioidensa vuoksi. Eläkeläisenä minulla ei ole hoppua. Kulutan latuja koko rahan edestä: kaksikymmentä tuntia ja kaksisataa kilometriä.Viite: viikon 16 krapusanat viikko, vauva, kirja. Kirjoitushaaste, jota ylläpitää susupetal. Krapu on otsikko mukaanlukien tasan sadan sanan teksti. https://susupetalsanat.wordpress.com/2023/04/16/petos-viha/#comments 


12 responses to “Monen auringon viikko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: