Tutkielma ympäristöstäni

ympäristö minutta

ympäristö minuutta

minun ympäristöni minä minä

minä ympäristönä

ympäristö minulta

minä ympäristöksi

 

viite: http://runotorstai.blogspot.fi/2014/03/318-haaste.html

 


3 responses to “Tutkielma ympäristöstäni

 • Satu Kaikkonen

  Moniakin ajatuksia herättää runosi ympäristöstä ja sen olemuksesta. Mitä jätämme jälkeemme? Miten ympäristö muuttuu, kun siinä olevat tekijät muuttuvat ihmiset, rakennukset, maisema, koskemattomuus… millainen on se ympäristö, jossa jokainen sitten viihtyykin? Minä ympäristönä oli myös kiinnostava ja nuo sen jälkeen tulevat.

  Tykkää

 • Kristian Koskenvalta

  Joskus teitynlaista kulttuuria käsittelevässä kirjallisuudessa olen törmännyt sellaisiin arvosteluihin, että jollekkin asialle on annettu yksi tai viisi tähteä yhtäaikaa, koska se joko on ollut niin hiton huono tai niin hemmetin hyvä.

  Tämä runo on juuri sellainen. Tälle on pakko antaa yksi tai sitten viisi tähteä yhtäaikaa. Tuo ”minä ympäristöksi” on kyllä ihan pirun hyvä oivallus.

  Tykkää

 • runopasanen

  Kiitokset kommenteistanne, Satu ja Kristian. 800 km päässä vakiopaikastani, satunnaisten netinkäyttömahdollisuuksien varassa, rakennuspuuhien ja hiihtojen lomassa, omat kommentointini & kirjoittamiseni jäävät tällä kertaa muutoin väliin. Runon laadusta kuitenkin jotain: voin pitää runoa hyvänä, vaikka en pitäisi siitä, voin pitää runosta, vaikka en pitäisi sitä hyvänä runona. Tietyllä tavalla runo kai täyttää tarkituksensa aina kun siitä jää jokin ”jälki” lukijalle, yhdellekin. Muilta osin jätän arvioinnit ”herranhuomaan”; varsinaista objektiivisuutta arvioinnissa tuskin on olemassa, toki joitakin runon yleisiä kriteereitä (joita voi sitten vedellä ympäri korvia siinä vaiheessa, kun on nimeä :-).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: