Matkalla 3

Lettu-Muori on lopettanut Ikä ja tien koronahiljaisuus? Kapukin sitten lähti Nuorgamin Jouni on vielä pystyssä Muotkan Ruoktussa on liikettä Sulaojan lähtöpiste täynnä autoja, ei tee mieli sekaan Karigasniemen kylässä Alko ja sen yhteydessä ruokakauppa Tenon näkymät peittää koivikko Laaksosta ankara nousu tunturialueelle Vai onko ankaruus ikälisä? Makeilta maistuvat mustikat, juolukat Ylhäällä maaperä niille jo liian karua Kammi on hyvä paikka tottua ajatukseen: tulla maaksi Aamulla ylös Nousemus korkealle Paluu lempeään laaksoon Sanoinko lempeään? Nuorena nukkuneiden osuus hautausmailla on suuri


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: