Matkalla 4

Luotta vihahii atmin Tien vihki käyttöön Republihka presideanta Mauno Koivisto borgem 10 beaivve 1983 Ensimmäisen kerran ajoin sen polkupyörällä kuusitoista vuotta myöhemmin Rantaniityt silloin aukeita, puskevat koivua, veneitä ei näy, ei ole, Lohi on kiellossa, kyttyrät lahoavat rannoilla Rastegaisan pienentyvät lumiläikät sinnittelevät vielä kesän yli Saamen silta, suurin toivein, mahdollisuuksin, rikkaan miehen portaat: eivät johda mihinkään, niin hiljainen Deanu luotta rahkadahtii GCL Lappi birradat jagiid 1977-1983 Ohcejot olbmuid savaldaga geazil kuntalaisten toivomuksesta ja yhteiseksi hyväksi


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: