Hyvä pomo

 Hänen heikkoutensa on hänen vahvuutensa: hän on niin vertikaalinen. Se alkoi jo pienenä, kun hän kiipeili puissa. Pomona sama on jatkunut: hänen ajattelunsa nousee tasaisen tallaajan mielestä pilviin, mutta sieltä hän näkeekin nurkan taakse. Hänen asemaansa firman pomona ei kuitenkaan ole kyseenalaistettu, sillä omistajien mielestä hän on pelastanut yrityksen muutaman kerran perikadolta juuri tämän kykynsä vuoksi. Alaiset (itse hän vierastaa tätä sanaa) puolestaan pitävät hänen tavastaan kuunnella heitä. Hämmästyttävintä ehkä onkin, että hän on saanut suunnan käännetyksi ajoissa ilman, että siihen on tarvittu kovan johtajan imagoa. Fyysisestä kiipeilystä hän joutui luopumaan, koska loukkasi jalkansa pahasti kalliokiipeilyssä.(Viite: viikon 12 krapusanat heikkous, pomo, vertikaalinen

https://susupetalsanat.wordpress.com/2022/03/20/isopomo/#comments )

 

 

 


8 responses to “Hyvä pomo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: