Tappolistatinderillä Onnenmaahan!

 

 Saksassa hämmentynyt vanha mies on laatinut ihmisten tappolistoja metsästysmajallaan, me suomalaiset vanhat miehet olemme muuten vain eksyksissä: listaamme uhanalaisia lajeja ja allekirjoitamme vetoomuksia eläinten suojelemiseksi. Tappolistojen tekemisen jätämme nuorille, vihaisille naisille. Pohdin aamuyöstä listauksen mahdollisia terapeuttisia ulottuvuuksia. Olisiko siitä apua tilanteessa, jossa elämä potkii päähän, kun lisäisi listaan aina sen nimen, jota elämä on käyttänyt välikappaleena potkimiseen? Voisiko siitä kehittää digisovelluksen, joka laskisi listojen korrelaatiot? Sen indeksiä vertailemalla seuraa kaipaavat voisivat varmistua toistensa sopivuudesta. (Aluksi oli terveellistä varmistaa tietysti, ettei löydä itseään toisen listalta.) Jos hyvin kävisi, pari suuntaisi yhteiselle lomamatkalle jonnekin lomaparatiisiin. Alkumatkan lentokentälle voisi tehdä OnniBussilla!Viite: viikon 49 kirjoitushaasteena (krapu) kuva onnibussista. Krapu on otsikko mukaan lukien tasan sadan sanan teksti.

https://susupetalsanat.wordpress.com/2022/12/04/lomatunnelmissa/#comments

 

 

 


5 responses to “Tappolistatinderillä Onnenmaahan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: