Torjuntaohjelma

 

 

näinä kiivaina aikoina luulen

monelle (jokaiselle?) tekisi hyvää

laatia henkilökohtainen

(tarkennan: itseään koskeva)

paskantärkeyden torjuntaohjelma


2 responses to “Torjuntaohjelma

  • Kaistaton

    Tämä pisti vähän hymyilemäänkin. Itse torjun paskantärkeyttä kirjoittamalla, ja kirjoittamalla lähinnä kaikenlaista (hölynpölyäkin) – ja se on ehkä yksi syy, miksi en koskaan tule menestymään tällä sektorilla, koska haluan säilyttää vapauden kirjoittaa, mitä haluan… toinen hyvä keino on nauraa itselleen aina silloin tällöin, ei ilkeästi vaan hyvällä tavalla…. elämää ei saa ottaa niin vakavasti eikä kukaan meistä ole korvaamaton…

    Tykkää

  • runopasanen

    Tämä teksti syntyi siitä, kun löysin laatikon pohjalta vanhan valokuvan, jonka eräs oppilas oli ottanut jossain koulun hupsuttelutilaisuudessa. Siinä poseerasin perhosbalettiasussa ja muistan kirjoittaneeni oppilaan kuvaan omistuskirjoituksen, jossa käytin tuota sanaa paskantärkeys. ”Näinä kiivaina aikoina” viittaa tähän vihaa pursuavaan ilmapiiriin, joka alastomimmillaan ilmenee näillä ns. keskustelupalstoilla.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: